25 november 2017 streekconferentie Eemland300

Praat mee over uw landschap!

Wat vindt u belangrijk voor het landschap van Eemland? Kom op zaterdag 25 november naar de streekconferentie Eemland300. En ga met driehonderd andere bewoners, overheid en organisaties uit de streek actief in gesprek over uw dromen, zorgen en wensen voor het landschap.

 Samen plannen maken

Geniet u ook zo van het prachtige polderlandschap rondom de Eem? Ziet u kansen om het gebied nog mooier te maken? Of zijn er plekken waar u zich zorgen over maakt? Tijdens de Eemland300 is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan en plannen te maken voor het landschap. Niet omdat het allemaal anders moet, wel omdat het nog beter kan.

U bepaalt wat er op de agenda komt tijdens de conferentie en waarover die dag gesproken wordt. Aan het einde van de dag hebben we een overzicht van alle ideeën en wensen voor het gebied én van mensen die enthousiast zijn om deze ideeën van de grond te krijgen.

Voor wie is Eemland300?

De Streekconferentie is voor alle aan- en inwoners van Eemland. Zij ontvangen rond 24 oktober een uitnodiging in de bus. Daarnaast nodigen we de overheid en belanghebbende organisaties uit. Zo kunnen we samen plannen maken voor het landschap. In totaal is er plek voor 304 deelnemers. Bij grote belangstelling vindt er een loting plaats. Aanmelden kan vanaf 25 oktober tot en met woensdag 8 november.