Vrienden van NLAE

Als vriend van het Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland heeft u toegang tot een breed netwerk van kennis en informatie over de bijzondere waarden van dit gebied. Dit betekent bijvoorbeeld dat u gratis of met korting kunt deelnemen aan excursies, rondleidingen of cursussen over het gebied en dat u actief wordt geïnformeerd over alle mogelijke activiteiten.

Maar het belangrijkste is dat u als vriend uw steentje bijdraagt aan dit bijzondere en waardevolle gebied! 

Ja, ik word vriend van Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland en steun daarmee de initiatieven om bewoners en omwonenden meer bij de beleving en instandhouding van de bijzondere kwaliteiten van het gebied te betrekken.

Stuur een mail naar vriendenvannl.ae@gmail.com met daarin uw N.A.W. gegevens en bank/girorekeningnummer en machtig de Vrienden van het NL Arkemheen-Eemland om jaarlijks een bedrag af te schrijven van minimaal € 15,00.

Met uw bijdrage ondersteunt u de activiteiten van organisaties en initiatiefnemers die het gebied nog fraaier willen maken. En dat is onbetaalbaar!

Vrijwillige bijdragen zijn ook altijd welkom op rekeningnummer 10.80.72.991 tnv Vrienden van NL Arkemheen-Eemland te Bunschoten.